Sunday, September 7, 2008

Oppdatering

Torsdag blei kanskje litt mere våt enn jeg hadde beregna, men jeg kom meg på skolen! Det gjorde Ingrid og, enda hu var pære. Isak var det værre med, gamle mannen. 

På fredag sleit vi oss gjennom biologien, det var slitsomt det! Satt og halvsov hele tida. Men fekk med oss litt da.
Når jeg kom hjem la jeg meg på soffan og satt litt på pcn. Trur jeg sovna litt og. Kanskje ikke så rart, hehe. Etterhvert kom Maylèn hjem, og vi (hu) laga pannekaker. Det var kjempegodt!:)

Etterpå stakk vi en tur på butikken der Maylèn lurte meg t å bruke opp alle pengene mine.
Trenger sårt lån nå! Når vi kom hjem igjen scrappa og mala vi. Var kjempekoslig. HK joina oss og. Vi drakk litt og kosa oss, også dro vi på byn. Var på fjortissted først, der varre stille. Spelte litt biljard og kosa oss.Ååååå, så proff jeg ser ut :POg morro har vi det.. Hehe, ingen som er fulle her, nei :P

Etterpå dro vi på Privat, der vi møtte en guttegjeng. De var veldig koselige, og spørte om vi ville komme på vors dagen etter. Vi bytta nr, også stakk de.
Så stod vi ute en stund og skravla med mange folk før vi til slutt fekk kommi oss hjem.

Lørdagen vakke så gæærn, HK kom og vekte meg kl16.00 og da var formen i sjakk igjen.
Vi laga oss litt frokost og stakk på butikken og sånt. Sendte mld t de folka da, og hørte hva som skjedde, vi var hjertelig velkommen på vors sa de, så da stakk vi dit en tur. Jeg blei ikke så lenge ettersom jeg sku jobbe, men Maylèn og HK var der en stund :)

Jeg hadde det kjempemorro på jobb,og tida gikk så sinnsykt fort!
Plutselig sku vi stenge. Lærte å lage litt forskjellige ting, og ingen klaga eller noe :)

Når jeg var ferdig måtte jeg ta litt ansvar og følge fyllikane hjem. Følgte først en som het Erlend hjem, tenkte det var greit for HK å gå av seg litt av rusa. Hu var full hu, var Erlend si skyld som skjenka hu :P Fekk hu hjem til slutt og, også laga vi litt nattmat, og kosa oss før jeg sendte hu i seng.

No comments:

Post a Comment